Lentävän kännykän kyydissä

Kuva Nokian saarelta

Kuva Nokian saarelta

Second Life tarjoaa yriyksille monipuolisia mahdollisuuksia markkinoinda tuotteitaan, osallistaa asiakkaat tuotekehitykseen ja pitää yhteyttä tärkeisiin sidosryhmiin. Kaikki isot kansainväliset yritykset ovat jo siellä. Yksi suurimmista on IBM, jonka alueella vierailee viikottain lähes 10 000 avatarta. Yritykset voivat olla läsnä myös tietyn kampanjan ajan, esimerkkinä L’Orealin muotinäytös SL:ssa keväällä 2007. 

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. SL:n käytön edullisuus ja sen tarjoamat mahdollisuudet houkuttelevat enenevässä määrin myös pienempiä yrityksiä mukaan – etenkin kun SL:n teknisten ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti käyttäjä-ystävällisemmiksi.

Riittävä perustelu sille, miksi tämän päivän liiketalouden opiskelijoiden olisi syytä tutustua SL:n. Toinen perustelu koskee sitten kaikkia muitakin aloja: Second Life tarjoaa mitä mielenkiintoisimman oppimisympäristön, jonka luomisessa vain mielikuvitus on kattona. SLssä voi helsposti visualisoida asioita, simuloida todellisuutta, analysoida rakenteita, liikkua helposti yhdestä virtuaalisesta tilasta toiseen jne. Etäopetuksessa SL on esim. web-konferensseihin verrattuna mainio, koska osallistuja voi nähdä ruudultaan samanaikaisesti kaikki muut osallistujat avatarten hahmossa. Lisäksi läsnäolon tunne on paljon voimakkaampi kuin web-konferenssissa.

Lisään vielä kuvan NOKIAn saarelta. Yritys on ollut SLssä noin 2 vuotta ja heidän saarellaan voi tavata avuliaan asiakaspalvelija-avataren, joka voi esitellä esimerkiksi uusimpia Nokian kännykkämalleja. Äskettäin saarella käydessäni sain avatarelta kyydin lentävällä … kännykällä tietenkin!

lentavan_kannykan_kyydissa3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: