Yrittäjän Toinen Elämä

Tarkasteltiin SL:ää yritysten näkökulmasta ja piipahdettiin Kokissaarellakin


Vietimme maanantaina 14.6. pienellä porukalla Second Lifessa mielenkiintoisen ja rattoisan aamupäivän tutustuen Second Lifeen liiketoiminnan näkökulmasta. Mukana kulki sekä pienyrittäjän että opiskelijan näkökulma. Kävimme Nummelassa toimivan Taloyhtiö.Infon virtuaalisella toimistolla, Nokian virtuaalimyymälässä, Coca-Colan saarella sekä ihastelemassa muodikkaita vaateputiikkeja. Tukikohtanan oli Laurean vuokraama maa-alue EduFinland-saaristossa. Välillä joku avatareista hävisi bittiavaruuteen tai menetti äänensä, mutta aina palattiin kehiin ja karavaani jatkoi kulkuaan…

Pohdittiin yhdessä, minkälaisia mahdollisuuksia Second Life voi tarjota verkkokauppayrittäjälle. Second Lifen bisnes-mahdollisuuksista puhuttaessa ovat eniten näkyvissä suuret kansainväliset yritykset, jotka käyttävät sitä lähinnä oman online-brändinsä vahvistamiseen. On kuitenkin ollut hienoa huomata, kuinka myös pienemmät yritykset voivat hyödyntää markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa SL:n kolmiulotteisuutta. Mahdollisuuksia on todella paljon!

Samalla SL-reissulla syntyi materiaalia machinimaan – vapaa toimittaja ja tietokirjailija Minni Niemelä on tekemässä YLE:lle 6-osaista sarjaa, jonka tarkoituksena on esitellä Second Lifea eri näkökulmilta suomalaisten toimijoiden silmin. Machinima on tietokoneen (pelimaailmojen pelimoottorien piirtämän 3D-näkymän) avulla kuvattu elokuva.

Mainokset

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: