Mobiili pelittää vakuutusalalla

Huomasimme kuluneella viikolla vesivahingon. Vakuutusyhtiön valtuuttama tarkastaja tuli paikalle mukanaan kännykkä ja pari työkalupakkia. Kuvat vahinkoalueesta hän otti kännyllä ja nauhoitti sillä myös selostuksen tapahtuneesta sekä teki ehdotukset jatkotoimenpiteistä vahinkopaikan videoinnin yhteydessä. Materiaali lähti samantien vakuutusfirmaan. Koko tarkastukseen meni reilu tunti ja – ennen kuin tarkastaja ehti lähteä pois – saimme päätöksen vakuutusfirmasta tekstiviestinä. Todella mahtavaa! Lisäksi vakuutusyrityksen edustaja soitti ja selosti vielä päätöksen perustelut. Samana iltapäivänä sitten Lassila & Tikanojan edustaja otti yhteyttä ja sovittiin kostuneen alueen purkuajankohdasta.

Ollaan mietitty vakuutusyritysten kilpailuttamista, mutta nyt ei sitä tehdäkkään.Vertailuperusteenahan useimmiten on hinta suhteessa vakuutuksen kattavuuteen. Ja se hinta painaa yleensä eniten.
Vaan vakuutusta otettaessa ei voi tietää, kuinka nihkeästi tai nopeasti päätös ongelmatilanteessa tulee ja kuinka asiakaspalvelu pelaa. Edellämainituilla asiat ovat kuitenkin juuri niitä tärkeimpiä, jos jotain sattuu. Pysytään siis sen kaksi kirjainta pitkän nimen takana vakuutusasioissa jatkossakin.

Mainokset

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: