Second Lifeen tarvittaisiin keltaiset sivut SLURL-osoitteille

Kävin Second Lifessä katsastamassa eri yritysten saaria tulevaa sähköisen liiketoiminnan opintojakson SL -vierailua silmällä pitäen. Olin aikaisemmin löytänyt mainion wikialustan, johon on listattu SL:ssä mukana olevia brändejä (http://slbusinesscommunicators.pbworks.com/Companies-in-Second-Life). Kyse on Linda Zimmerin tekemästä listasta ja Second Life Business Communicators Wiki -alustalla. Listaa on viimeksi päivitetty noin vuosi sitten.

Harmikseni huomasin, että useat listalla olevat SLURL -osoitteet eivät enää ole olemassa tai ne ovat rajoitettuja alueita. Olenkin nyt tekemässä Lindan listan pohjalta uutta listaa, johon merkkaan punaisella ns. vanhentuneet kohteet”. Ja tietysti lisään siihen NOKIAn saaren! Julkaisen listan sitten täällä sekä TÖPSELI -hankkeen yhteisössä (http://topseli.ning.com/) ja varmaan myös SOMETUn SL -ryhmässä : ).

Peugeotin SLURL -osoite toimi kyllä (Peugeot Island 187, 224, 23), sain sieltä rallikuskin vetimet päälle ja kävin tekemässä koajon. Koneessani on sen verran heikko vääntö, että tie ei ehtinyt ilmestyä alle jos yritinkin ajaa kovaa…

Blankuska valmiina koeajoon

Blankuska valmiina koeajoon

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: